Coastguard Ext GV 005 CustomThis project entailed the demolition of a tired projecting timber bay window and replacement with a larger two storey structure incorporating first floor viewing room, balcony and store at ground floor.

The brief was very much about the importance of the 180 degree views over the coastline and also the importance of being able to create an indoor/outdoor space suitable for use in all seasons.

We feel we have created a modern, simple, practical and attractive addition to Coastguard Cottage. We wanyted the viewing room to be of it's time but as honest and pleasing in detail as the orginal Victorian house and feel this has been achieved.

 

Before and After

 

The Old Pump House
Cromer Road
Metton
Norfolk
NR11 8QX

(01263) 768072

conservation@rjbacon.co.uk

Go to top